Let's talk

Heb je als ondernemer het gevoel dat je je doelgroep niet goed te pakken krijgt? Of draai je niet de omzet die je wenst te halen? Online marketing biedt een breed spectrum aan technieken om je naamsbekendheid te vergroten, meer leads te genereren en je verkoopcijfers de hoogte in te jagen. Maar als zaakvoerder of klein bedrijf is het vaak niet zo’n eitje om je aan je digitale marketing te zetten. Schakel een digital marketing consultant in van Bluebirds die het werk voor jou doet.

Wat is digital marketing consultancy?

Digitalmarketingconsultant Bluebirds

Met digital marketing consultancy werk je aan je naamsbekendheid, trek je meer (potentiële) klanten aan en verhoog je je conversies, zonder er zelf veel mee bezig te moeten zijn. Je schakelt een externe specialist en adviseur in die zich helemaal smijt op jouw onlinemarketingstrategie en de juiste kanalen inzet voor online succes.

Een digital marketing consultant stemt het volledige traject af op jouw verwachtingen, noden, producten, services, doelen en doelgroep en verzorgt de opzet, implementatie en monitoring. Dat kan gaan van de kleinste marketingcampagne tot een royale marketingstrategie.

Geen geduld? Wij ook niet!

Contacteer ons

Radius Top Left
Radius Top Right
Radius Bottom Left
Radius Bottom Right

Waarom een digital marketing consultant raadplegen?

  • Je wilt je omzet verhogen.
  • Je hebt geen onlinemarketingspecialist in huis of je bent niet thuis in de (laatste) marketingprincipes.
  • Je hebt de tijd of middelen niet om je voldoende te focussen op marketinginitiatieven.
  • Je doelgroep of doelmarkt is nog niet 100% juist afgebakend of je kent het gedrag van je (potentiële) consumenten niet. Daardoor slaag je er niet in om je te onderscheiden van de concurrentie.

Wat doen onze digital marketing consultants?

Krijg een beter beeld van digital marketing consultancy.

Onze digital marketing consultants werken een volledige roadmap uit met alle marketingcampagnes die zullen leiden tot succes. Je marketingstrategie is een samenvloeiing van je doelstellingen, budgetten, doelgroepen, tactieken en meer. Wat doen we precies?

  • een passende aanpak formuleren op basis van je sector, doelgroep en huidige marketingactiviteiten
  • je doelstellingen identificeren, zoals meer verkeer, leads of conversies
  • de onlinemarketingkanalen selecteren, bijvoorbeeld Google Ads, Facebook Ads en SEO
  • de data analyseren, waarbij we de behaalde resultaten naast je doelstellingen leggen
  • een advies formuleren
  • je online campagnes optimaliseren voor retargeting, meer leads en meer conversies

Denk je bij ‘branding’ aan je logo, huisstijl of het uiterlijk van je website? Het is zoveel meer dan dat! Samen met onze digital marketing consultants (her)definieer je je volledige merkidentiteit. Zie het als een perfecte samenhang van je persoonlijkheid, je unique selling propositions (USP’s) en je manier van communiceren met je doelgroep. Welk gevoel wil je dat je (potentiële) klanten overhouden wanneer ze in contact komen met jouw bedrijf? Met een solide rebranding vereffen je het pad naar meer leads en meer conversies.

Succesvolle digitale marketing kan niet zonder een goed doordachte contentplanning. Onze digital marketing consultants werken een complete contentkalender voor je uit. Daarin plaatsen we netjes de verschillende contenttypes, topics, subtopics, onlinemarketingkanalen en procesupdates op een tijdslijn. Alle contentuitingen worden afgestemd op je doelstellingen, doelgroep, producten en services, zodat het volledige plaatje klopt.

Heb je een of meerdere onlinemarketingcampagnes lopen? Onze digital marketing consultants zien erop toe dat alles mooi op tijd gelanceerd wordt.

Na een vooropgestelde termijn bekijken onze digital marketing consultants wat de resultaten zijn van de marketinginspanningen. Wat leverden SEO, SEA, Google Ads, social media ads of e-mailmarketing op? Zorgden ze voor veel verkeer naar je website? Welk type content kreeg veel likes, comments en shares? Die nieuwe inzichten gebruiken we voor zowel huidige als toekomstige marketingcampagnes, zodat jouw leads en conversies nog meer de hoogte inschieten.

Digital marketing consultancy door Bluebirds

Op zoek naar een digital marketing consultant? Met Bluebirds is het écht fijn samenwerken en je krijgt verbazingwekkende resultaten op je bord.

Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn ons vertrekpunt.
Research-based en resultaatgerichte tactieken.
De gepaste acties bij elkaar die het gewenste rendement opleveren.
Usp 5 Bluebirds
Seopleidingruimte Bluebirds

Klein beginnen?

Weet jij heel precies wat er schort aan je marketinginspanningen? Tik onze onlinemarketingspecialisten op de schouders voor SEO, SEA, Google Ads, social media advertising of en/of e-mailmarketing.