Let's talk

Verkoop jij producten of services die je ook online wilt aanbieden? Is je huidige webwinkel verouderd en wil je een nieuwe webshop laten maken? Bluebirds is jouw krak in de ontwikkeling van zoekmachine-geoptimaliseerde webshops en websites die jouw bedrijf meer in de kijker zetten online en jou meer naamsbekendheid, klanten én omzet bezorgen.

Waarom een webshop laten maken?

Het internet heet niet voor niets ‘the World Wide Web’. Wanneer je een webshop laat maken, kan je in principe (potentiële) klanten wereldwijd bereiken. Ze hoeven zich niet te verplaatsen om door je etalage te turen of je winkel binnen te wandelen. In een online winkel heb je onbeperkte ruimte en kan je een veel groter gamma aanbieden. Je klanten hoeven geen rekening te houden met je openingsuren, want ze kunnen 24/7 een bestelling plaatsen. Bovendien bevinden shoppers zich steeds meer online. Met een webshop kan je veel meer klanten aantrekken en dus meer omzet draaien.

Onze webdesigners ontwerpen het uiterlijk van je webshop in lijn met je huisstijl, maar zien er ook op toe dat je websitebezoeker vlot kan navigeren en geprikkeld wordt om over te gaan tot actie. Wanneer je een webshop laat maken door Bluebirds, dan sluit die aan bij de volledige customer journey van je (potentiële) klant. We zorgen ervoor dat het gehele proces in functie staat van de websitebezoeker. Hij of zij moet je producten of services snel terugvinden, gemakkelijk kunnen bestellen en betalen en geïnformeerd worden over diverse zaken, zoals de levering.

Bij Bluebirds kan je een zoekmachine-geoptimaliseerde webshop laten maken die hoger scoort in zoekmachines als Google, Bing of Yahoo! en die jou meer visibiliteit (en omzet) biedt. Kortom, een webshop die technisch en inhoudelijk goed in elkaar zit en die er bovendien mooi uitziet, is een plus voor jouw bedrijf, visibiliteit en imago.

We kunnen je webshop opzetten via onder meer de e-commerce-oplossing van WordPress: WooCommerce. Deze handige plug-in kan gekoppeld worden aan een snel en veilig online betaalsysteem en je boekhoudsoftware. De afhandeling van je bestellingen en aankopen verloopt dan volledig geautomatiseerd, waardoor jij je niet bezig hoeft te houden met facturen, betalingen en verzendingskosten. Het enige wat jij hoeft te doen, is de bestelling klaarmaken voor verzending. We ontwikkelen of passen je webshop aan naargelang de functionaliteiten die jij wenst.

Wanneer je een webshop laat maken, doen er zich heel wat extra marketingopportuniteiten voor. E-shops bieden de mogelijkheid om verwante producten voor te stellen aan je webshopbezoeker. Je kan je producten adverteren via social media advertising of Google Ads. Of je kan mensen benaderen via e-mailmarketing om ze toch over de streep te trekken wanneer die last minute afhaakten voor een aankoop.

Een webshop laten maken die voldoet aan de wetgeving

Wanneer je een webshop start, ben je onderhevig aan wettelijke regels. Aangezien een online shopper niet weet met wie of wat hij te maken heeft, ben je wettelijk verplicht om transparant te zijn over onder andere:

 • je identiteitsgegevens (naam, adres, ondernemings- en bankrekeningnummer)
 • de productinformatie en wettelijke garantieplicht
 • de totale prijs en kosten (voor producten, diensten, levering, verzekeringen en creditcardbetalingen)
 • de betaalopties en de daarbij horende kosten
 • de algemene voorwaarden
 • je privacy en cookie policy
 • de leveringstermijnen en retourverzendingskosten
 • het herroepingsrecht

Vragen over de wettelijke spelregels?

Contacteer ons

Radius Top Left
Radius Top Right
Radius Bottom Left
Radius Bottom Right

Een webshop laten maken: de prijs

We ontwerpen je webwinkel volledig op maat, waardoor onze webshops dus geen standaard prijskaartje hebben. Wat kan de kostprijs van je online winkel beïnvloeden?

Webshopopmaat Bluebirds
 • de grootte van je webshop (met een al dan niet zwaarder hostingpakket)
 • de gewenste functionaliteiten van je webshop
 • het aantal taalversies van je webwinkel

Een gedetailleerde prijsofferte ontvangen?

Waarom je webshop laten maken door Bluebirds?

Webshopbouwers zijn schering en inslag op het wereldwijde web. Maar waarom zou je Bluebirds verkiezen boven andere webagencies?

Vanuit bedrijfsperspectief, eerder dan marketingperspectief.
Volgens een analytische, planmatige en prestatiegerichte aanpak.
Een combinatie van de juiste inspanningen voor de hoogste ROI.
Usp 4 Bluebirds