Let's talk

Een website zonder webdevelopment is als een wagen zonder wielen. Degelijke webontwikkeling maakt van het webdesign een tastbare, functionele website die doet wat hij moet doen. Webdevelopment bureau Bluebirds staat in voor de ontwikkeling van je nieuwe professionele website die goed zichtbaar is in de zoekmachines en jouw doelstellingen realiseert.

Webdevelopment Bluebirds

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment of webontwikkeling omvat alle activiteiten om een website of webshop te bouwen en te onderhouden. Daaronder vallen onder andere back-end en front-end webdevelopment, contentmanagementsystemen en zoekmachineoptimalisatie. Als full-stack developers verzorgen we bij Bluebirds het volledige plaatje, zodat jouw website of webshop snel laadt, responsive, gebruiksvriendelijk en up-to-date is én bezoekers vasthoudt.

Let’s get this party started

Laat nu je website ontwikkelen

Radius Top Left
Radius Top Right
Radius Bottom Left
Radius Bottom Right

Het to-dolijstje van een webdevelopment bureau

Front-end development bepaalt het gedeelte van een website dat zichtbaar is voor de gebruiker: de user interface of gebruikersinterface. Onze webdesigner creëert een statisch ontwerp, onze front-end developer brengt het webdesign tot leven door buttons, links, formulieren en dergelijke in werking te zetten aan de hand van code of programmeertalen zoals HTML, CSS of JavaScript. Hij zorgt ervoor dat de website er mooi uitziet en intuïtief is voor de gebruiker en ziet erop toe dat de website goed wordt weergegeven op zowel desktop, tablets als smartphones.

Ook achter de (virtuele) schermen van een website wordt er vlijtig geprogrammeerd. Onze back-end developer ontwikkelt en onderhoudt de gehele back-end omgeving die de front-end ondersteunt. Dit ‘dashboard’ omvat kernfunctionaliteiten, databases, servers, betaalsystemen, API-koppelingen met andere systemen, noem maar op. De back-end developer zet alles op poten en staat vervolgens in voor het testen en debuggen van het hele systeem.

Om de front-end en back-end te beheren, integreert onze webdeveloper een contentmanagementsysteem of CMS. Wij kiezen daarbij voor WordPress, een opensource en gebruiksvriendelijke softwaretoepassing die voor iedereen toegankelijk is. Na de oplevering van je website krijg je van ons een WordPress-opleiding, zodat je zelf content kan toevoegen, wijzigen of verwijderen op je website.

Een zoekmachinegeoptimaliseerde website maakt meer kans om tussen de eerste zoekresultaten te verschijnen in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo!. Voor SEO-optimalisatie zijn drie zaken belangrijk: de autoriteit, de content en de technische opbouw van je website. En die laatste valt onder webdevelopment.

Ook na de oplevering van je website kan je steeds bij ons webdevelopment agency terecht. Zit je met een probleem, heb je een vraag of wens je advies? Onze webdevelopers zijn bereikbaar. Zo blijft jouw website te allen tijde operationeel.

Waarom Bluebirds
inschakelen als webdevelopment bureau?

Webdevelopment bureaus schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij Bluebirds kunnen we je verzekeren dat je kwaliteit voorgeschoteld krijgt.

Alles vloeit voort uit je bedrijfsdoelstellingen.
Een analytische, datagedreven aanpak.
De juiste acties voor het hoogste rendement.
Usp 7 Bluebirds