Let's talk

Heb je een nieuwe zaak opgericht, is je huisstijl veranderd of is het dringend tijd voor een nieuwe website? Of wil je beter gevonden worden online, meer conversies genereren en meer omzet draaien? Bij Bluebirds kan je een professionele website laten maken die volledig beantwoordt aan jouw verwachtingen én die van je doelgroep. Wij mikken niet alleen op mooie, moderne websites, maar ook op gebruiksvriendelijke websites die jou uiteindelijk meer naamsbekendheid, (tevreden) klanten én omzet zullen opleveren.

Waarom een professionele website laten maken?

  • Je website beïnvloedt de online reputatie van je bedrijf. Ziet je website er goed en professioneel uit, dan heeft dat een positief effect op je imago.
  • Een professionele website laadt snel, is gebruiksvriendelijk en functioneert goed op smartphones, tablets en desktops. Dat verhoogt de ervaring van de bezoekers (de user experience of customer experience).
  • Een professionele website zit goed in elkaar. Hij voldoet aan de SEO-principes, waardoor je hoger scoort in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Je bent dan beter online vindbaar, wat resulteert in een betere naamsbekendheid, meer leads, meer online aanvragen en meer omzet.
  • Laat je een professionele website maken door Bluebirds, dan weet je dat je maatwerk Geen standaard websitepakketten die niet bij je bedrijf passen. Wel een navigatiestructuur, een (re)branding, functionaliteiten en (eventueel) content waar je bezoekers wat aan hebben.

Mag het snel gaan?

Maak een afspraak!

Radius Top Left
Radius Top Right
Radius Bottom Left
Radius Bottom Right

Een professionele website laten maken door Bluebirds

Zo ziet onze samenwerking eruit als je je professionele website door ons laat maken.

Bij Bluebirds creëren we eigenlijk geen website voor jou. Laat ons dit eventjes verduidelijken voor je van je stoel dondert. Websites die bij ons ontspruiten zijn niet louter een weergave van jóuw producten of jóuw services. We creëren een (online) plek waar jouw klanten een oplossing vinden voor wat zíj nodig hebben. See what we did there? Om daarin te slagen, moeten we jouw doelgroep en doelmarkt dus door en door kennen.

Daarnaast dompelen we ons volledig onder in jouw doelstellingen. Wat wil je precies bereiken met je nieuwe website? Wil je je merkuitstraling versterken, je verkoopcijfers verhogen, meer klanten aantrekken, nieuwe werkkrachten werven of websitebezoekers informeren? Je doelgroep en doelstellingen vormen de rode draad doorheen de verdere ontwikkeling van je website.

We bepalen een navigatiestructuur die begrijpelijk is voor je websitebezoeker, maar ook voor de zoekmachine. Een websitebezoeker zal langer op je website blijven en dus sneller overgaan tot actie als die duidelijk in elkaar zit. Google, Bing, Yahoo! en co hechten waarde aan een logisch opgebouwde websitestructuur en zullen je hoger positioneren in de zoekresultaten. Kies je voor SEO-geoptimaliseerde webteksten, dan voeren onze SEO-copywriters een zoekwoordonderzoek uit. Op basis van de interessantste zoekwoorden (die jouw doelgroep vaak intikt in de zoekmachine) stellen ze de ideale websitestructuur voor.

Wanneer je een professionele website wilt laten maken, is je branding belangrijk. Welk gevoel wil je dat je websitebezoekers en klanten overhouden als ze in contact komen met je bedrijf? Zijn je huidige logo en huisstijl wat achterhaald of start je volledig van nul? Dan verzorgen wij de rebranding van je onderneming.

Op basis van je rebranding ontwerpen onze webdesigners het ‘jasje’ van je nieuwe website. Alles vormt een mooi geheel, het webdesign past bij je bedrijfsidentiteit en levert een hoge gebruiksvriendelijkheid op. Want bezoekers die het aangenaam vertoeven vinden op je website, zullen sneller toehappen.

Van zodra het volledige websiteontwerp op punt staat, is het tijd voor de technische ontwikkeling van je website. Onze developers sleutelen aan de code, bouwen je website via WordPress en integreren de benodigde modules, plug-ins en functionaliteiten. Webdevelopment speelt een cruciale rol bij de online vindbaarheid van je website. Een website die technisch goed in elkaar zit, zal hoger scoren in de zoekmachineresultaten.

Aangezien je je professionele website door ons laat maken, wordt je website gecreëerd in WordPress. Van zodra de ontwikkeling afgerond is, kan jij je website ook verder beheren via dit contentmanagementsysteem (of CMS). Je krijgt daarvoor van ons een uitgebreid woordje uitleg, waardoor je achteraf modules, functionaliteiten, webpagina’s, afbeeldingen en tekst kan aanpassen, toevoegen of verwijderen. WordPress is naast enorm gebruiksvriendelijk ook zoekmachinevriendelijk. Dit zorgt er opnieuw voor dat je meer kans maakt om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen.

Mag je nieuwe website ook een duidelijk woordje uitleg bevatten, maar is je pen niet zo vlot? Onze copywriters doen niets liever. Tijdens een gesprek zullen ze je enkele vragen stellen om je bedrijf, producten, services, doelgroep en doelstellingen te leren kennen. Erna gieten ze de vergaarde informatie in begrijpelijke webteksten die passen bij je doelgroep, bedrijf en communicatiestijl.

Wanneer je gevonden wilt worden op specifieke zoektermen, dan springen onze SEO-copywriters bij. Ook zij zullen zich volledig inleven in jouw verhaal. Ze trachten de zoekintentie van je doelgroep te achterhalen aan de hand van een diepgaand zoekwoordonderzoek en pennen vervolgens vlot leesbare teksten neer volgens de principes van SEO. De SEO-optimalisatie van je content is weer een extra factor die ervoor kan zorgen dat jij opduikt tussen de eerste zoekmachineresultaten.

Je advertentiecampagne draait nu, maar daar blijft het niet bij. Om succesvol te adverteren op Google moet je analyseren en bijsturen. Onze Google Ads-experten gaan onder andere na welke zoekwoorden binnen je advertentie goed of minder goed werken en onderzoeken of er nieuwe interessante zoektermen opgekomen zijn die toegevoegd kunnen worden aan je campagne. We bestuderen ook de advertentie-extensies waarmee we jouw advertenties uitbreidden om online zoekers extra te informeren. Ook daar kijken we wat werkt, wat niet werkt en waar we kunnen verbeteren. We leggen je een rapport voor met alle resultaten en adviseren je over de stappen die we kunnen nemen.

Als we elk puntje van de to-dolijst afgevinkt hebben, plaatsen we je website live en is hij zichtbaar op the World Wide Web. Maar daar stopt onze samenwerking niet. Wanneer je je professionele website door ons laat maken, nemen we daar ook de analyse, monitoring en optimalisatie van je website bij. Zijn er nieuwe SEO-evoluties of Google-updates die we kunnen toepassen voor nog meer verkeer naar je website? Kunnen we bepaalde pagina’s ook adverteren via social media advertising of Google Ads? We checken wat goed werkt en waar zich nog opportuniteiten bevinden.

Bluebirds, een onlinemarketingbureau pur sang

De vele marketingbureaus vliegen je ongetwijfeld om de oren nu je een professionele website wilt laten maken. Waarom zou je dan met ons in zee gaan?

Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn ons uitgangspunt.
Oplossingen gebaseerd op diepgaand onderzoek.
Gericht op het maximale rendement.
Usp 12 Bluebirds